Groepstraining 11 t/m 13 jaar

Voor voetballers in deze leeftijd veranderd er veel. Van een kwart veld zijn ze naar een half veld en vervolgens naar een heel veld gegaan. Het geeft aan dat in deze leeftijd de kinderen veel veranderen. Van individuele voetballers worden het nu echte teamsporters die samen een voetbalprestatie leveren. Het aantal balcontacten wordt minder en meer aandacht ligt er op samenspel. Conditioneel wordt er veel gevraagd van de spelers in deze leeftijdscategorie. Onze trainingen spelen daarop in. 

Positief effect

Onze trainingen worden zowel door ouders als spelers heel positief ontvangen. Ouders zien hun kind in rap tempo meer voetbalkwaliteiten ontwikkelen. Spelers ervaren kleine en grote succesmomenten in de trainingen en wedstrijden met het team bij hun eigen vereniging omdat ze sterker aan de bal zijn en meer balcontrole hebben waardoor ze meer balcontacten hebben.  

Trainer

De voetbaltraining wordt verzorgd door Richard. Richard is in het bezit van een trainersdiploma UEFA-C. 

Ook voor jouw kind!

Deze training is geschikt voor spelers in de leeftijd 11 t/m 13 jaar die gemotiveerd zijn om zich verder willen ontwikkelen als voetballer en hun conditie willen verbeteren. Wil je kijken of het iets voor jouw kind is, meld hem dan geheel vrijblijvend aan voor een proefles.